Vacature Algemeen Medewerker Spuiterij

Datum
Functietitel
Algemeen Medewerker Spuiterij
Aantal uren
fulltime

 

Algemeen medewerker spuiterij

Voor onze spuiterij in Drachten zijn wij op zoek naar mensen die op termijn grit-straler of verf-spuiter willen worden. Jij bent degene die het werk ziet en overal helpt en werkt daarbij aan indrukwekkende producten voor uiteenlopende projecten voor o.a. boothandling, attractieparken en kermis.

Herken jij jezelf in het volgende?

Als algemeen medewerker voer je ondersteunende werkzaamheden uit bij het gehele straal- en spuitproces. Jij ziet snel wat er moet gebeuren en gaat aan de slag.

Daarbij krijg je de kans om op den duur aan de slag te gaat als spuiter en/of straler

Wat neem je mee?

  • Je bent in bezit van eigen vervoer;
  • Flexibiliteit en een enthousiaste instelling.

Wij bieden:

  • Een marktconform salaris. (CAO Klein Metaal);
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een no-nonsense en authentieke bedrijfscultuur;
  • Goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
  • Je gaat aan de slag bij een innovatief en internationaal bedrijf.

Wie zijn wij?

Sluis-Kodra b.v. is een spuiterij die alle straal- en spuitwerkzaamheden verricht voor K.I.G. Heerenveen b.v., een machinefabriek die gespecialiseerd is in vervaardigen van klant specifieke apparaten voor o.a. boothandling, attractieparken en kermis. Zowel enkelstuks als ook in kleine seriegrootte, waarbij diverse technieken worden gecombineerd.

K.I.G. Heerenveen b.v. is een flexibele organisatie waarbij de communicatielijnen tussen ontwerpafdeling, bedrijfsleiding en productie kort zijn gebleven, waardoor men adequaat kan inspelen op wensen van de opdrachtgevers.

Enthousiast geworden?

Dan komen we graag met je in contact. Solliciteer dan zo snel mogelijk op deze vacature door je gegevens, CV en motivatie te sturen aan: vacatures@kig.nl t.a.v. Hendrik Dijkstra.

Eventuele aanvullende vragen naar aanleiding van deze vacature kun je ook aan Hendrik Dijkstra stellen via tel.: 0513 52 13 00.