Vacature CNC Draaier Frezer

Datum
Functietitel
Vacature CNC Draaier Frezer
Aantal uren
fulltime

 

CNC Draaier Freezer

Ben jij een verspaningstechneut in hart en nieren? Wij zijn op zoek naar een vakspecialist die net zoveel houdt van metaal als wij. Je werkt aan indrukwekkende producten voor uiteenlopende projecten voor o.a. boothandling, attractieparken en kermis. Jij bent de vakman of -vrouw die precies werkt en hoge kwaliteit levert.

Herken jij jezelf in het volgende?

De basis voor elke opdracht is de technische tekening. Jij ziet in één oogopslag wat er moet gebeuren en gaat aan de slag; je doet een materiaalcontrole, spant het metaal op, kiest en of schrijft het juiste CNC programma en bedient de machine zodat het gewenste resultaat behaald is.

Wat neem je mee?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het opspannen op CNC bewerkingsmachines;
  • Ervaring met instellen en bedienen van CNC machines (o.a. Heidenhain en Fanuc);
  • Technisch inzicht;
  • Flexibiliteit en een enthousiaste instelling.

Wij bieden:

  • Een marktconform salaris. (CAO Klein Metaal);
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een no-nonsense en authentieke bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
  • Goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
  • Je gaat aan de slag bij een innovatief en internationaal bedrijf.

Wie zijn wij?

K.I.G. Heerenveen b.v. is een machinefabriek die gespecialiseerd is in vervaardigen van klantspecifieke apparaten voor o.a. boothandling, attractieparken en kermis. Zowel enkelstuks als ook in kleine seriegrootte, waarbij diverse technieken worden gecombineerd.

Zo bestaan er binnen het bedrijf verschillende disciplines namelijk staalbouw, verspanen, assemblage, hydrauliek en elektrotechniek. Het eindproduct wordt Turn Key afgeleverd.

Bij K.I.G. Heerenveen b.v. wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit, duurzaamheid en gebruikersgemak. Bij de productie wordt veelvuldig samengewerkt met diverse keuringsinstanties waaronder de TÜV.

K.I.G. Heerenveen b.v. is een flexibele organisatie waarbij de communicatielijnen tussen ontwerpafdeling, bedrijfsleiding en productie kort zijn gebleven, waardoor men adequaat kan inspelen op wensen van de opdrachtgevers.

Enthousiast geworden?

Dan komen we graag met je in contact. Solliciteer dan zo snel mogelijk op deze vacature door je gegevens, CV en motivatie te sturen aan: vacatures@kig.nl t.a.v. Ypie Oenema. Wij waarderen het zeer als je zelf rechtstreeks bij ons solliciteert.

Eventuele aanvullende vragen naar aanleiding van deze vacature kun je ook aan Ypie Oenema stellen via tel.: 0513 52 13 00.