Vacature Planner

Datum
Functietitel
Vacature Planner
Aantal uren
fulltime

 

Planner

Ben jij de persoon die het overzicht bewaart? Wij zijn op zoek naar een teamplayer die het resultaat altijd voor ogen heeft. Jij bent de planner die samen met je collega’s ervoor zorgt dat de machines voor o.a. boothandling, attractieparken en kermis op tijd en kwalitatief hoogwaardig opgeleverd worden. Je bewaakt de planning, schakelt snel en waar nodig stel je bij.

Herken jij jezelf in het volgende?

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de project- en materiaalplanningen. Hiervoor ben je veelvuldig in contact met de afdelingen engineering, sales, werkvoorbereiding, productie en montage.

In deze functie bewaak je continu de leverbetrouwbaarheid en stel je planningen bij naar aanleiding van verkoopprognoses, onvoorziene ontwikkelingen en kansen om dingen slim met elkaar te combineren.

Kortom je zorgt voor een adequate en efficiënte planning van de inzetbaarheid van medewerkers, machines, middelen en materieel.

Wat neem je mee?

 • HBO- denk en werkniveau;
 • Ervaring in een soortgelijke functie (met als pré) in de machinebouw
 • Technische kennis;
 • Je bent kostenbewust, stressbestendig en weet goed prioriteiten te stellen.
 • Je denkt in oplossingen en komt met nieuwe ideeën. Je houdt vast tot het beoogde resultaat bereikt is, zowel op financieel -, tijd- als kwaliteitsvlak.
 • Ervaring met Excel en MS Projects of soortgelijk planningsprogramma;
 • Flexibiliteit en een enthousiaste instelling.

 Wij bieden:

 • Een marktconform salaris. (CAO Klein Metaal);
 • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een no-nonsense en authentieke bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
 • Goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
 • Je gaat aan de slag bij een innovatief en internationaal bedrijf.

Wie zijn wij?

K.I.G. Heerenveen b.v. is een machinefabriek die gespecialiseerd is in vervaardigen van klantspecifieke apparaten voor o.a. boothandling, attractieparken en kermis. Zowel enkelstuks als ook in kleine seriegrootte, waarbij diverse technieken worden gecombineerd.

Zo bestaan er binnen het bedrijf verschillende disciplines namelijk staalbouw, verspanen, assemblage, hydrauliek en elektrotechniek. Het eindproduct wordt Turn Key afgeleverd.

Bij K.I.G. Heerenveen b.v. wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit, duurzaamheid en gebruikersgemak. Bij de productie wordt veelvuldig samengewerkt met diverse keuringsinstanties waaronder de TÜV.

K.I.G. Heerenveen b.v. is een flexibele organisatie waarbij de communicatielijnen tussen ontwerpafdeling, bedrijfsleiding en productie kort zijn gebleven, waardoor men adequaat kan inspelen op wensen van de opdrachtgevers.

Enthousiast geworden?

Dan komen we graag met je in contact. Solliciteer dan zo snel mogelijk op deze vacature door je gegevens, CV en motivatie te sturen aan: vacatures@kig.nl t.a.v. Ypie Oenema. Wij waarderen het zeer als je zelf rechtstreeks bij ons solliciteert.

Eventuele aanvullende vragen naar aanleiding van deze vacature kun je ook aan Ypie Oenema stellen via tel.: 0513 52 13 00.