Vacature Hoofd Productie Lassen & Verspanen

Datum
Functietitel
Vacature Hoofd Productie Lassen & Verspanen
Aantal uren
fulltime

 

Hoofd Productie Lassen en Verspanen

Ben jij de persoon die dingen voor elkaar krijgt? Wij zijn op zoek naar een team-player die het resultaat altijd voor ogen heeft. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de machines op tijd, binnen budget en kwalitatief hoogwaardig opgeleverd kunnen worden. Je schakelt snel en waar nodig grijp je oplossingsgericht in.

Herken jij jezelf in het volgende?

In samenspraak met de werkvoorbereiding en het magazijn neem je de planning door, zet je je traject uit en stuur je je team aan.

Je bent dan ook hét aanspreekpunt op de productievloer voor de medewerkers, werkvoorbereiders, toeleveranciers, waarbij je de voortgang van het productieproces bewaakt. Hierbij voer je kwaliteitscontroles uit, zorg je dat (milieu-)wetgeving en veiligheidsmaatregelen gehandhaafd worden en los je storingen en problemen op. Je ziet toe op het behalen van doelstellingen handelt administratieve processen af. Daarnaast stuur en begeleid je je team, voer je personeelsgesprekken en werkoverleggen.

We proberen continue te optimaliseren, zodat doorlooptijd verkort en leverbetrouwbaarheid verhoogd wordt. Dit brengt technische, logistieke en procesmatige vraagstukken met zich mee, waar jij nauw bij betrokken bent.

Projecten lopen tegelijkertijd, bevinden zich in verschillende stadia en zijn van wisselende omvang en dan is het de kunst om overzicht te bewaren en de gestelde doelen te bereiken.

Wat neem je mee?

  • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur HTS werktuigbouwkunde of vergelijkbaar);
  • Ervaring in vergelijkbare leidinggevende functie.
  • Technische kennis;
  • Flexibiliteit en een enthousiaste instelling.

Wij bieden:

  • Een marktconform salaris. (CAO Klein Metaal);
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een no-nonsense en authentieke bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
  • Goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
  • Je gaat aan de slag bij een innovatief en internationaal bedrijf.
  • Kennis van relevante veiligheidsmaatregelen en (milieu-)wetgeving is een pré

Wie zijn wij?

K.I.G. Heerenveen b.v. is een machinefabriek die gespecialiseerd is in vervaardigen van klantspecifieke machines voor o.a. boothandling, attractieparken en kermis. Zowel enkelstuks als ook in kleine seriegrootte, waarbij diverse technieken worden gecombineerd.

Zo bestaan er binnen het bedrijf verschillende disciplines namelijk staalbouw, verspanen, assemblage, hydrauliek en elektrotechniek. Het eindproduct wordt Turn Key afgeleverd.

Bij K.I.G. Heerenveen b.v. wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit, duurzaamheid en gebruikersgemak. Bij de productie wordt veelvuldig samengewerkt met diverse keuringsinstanties waaronder de TÜV.

K.I.G. Heerenveen b.v. is een flexibele organisatie waarbij de communicatielijnen tussen ontwerpafdeling, bedrijfsleiding en productie kort zijn gebleven, waardoor men adequaat kan inspelen op wensen van de opdrachtgevers.

Enthousiast geworden?

Dan komen we graag met je in contact. Solliciteer dan zo snel mogelijk op deze vacature door je gegevens, CV en motivatie te sturen aan: vacatures@kig.nl t.a.v. Ypie Oenema. Wij waarderen het zeer als je zelf rechtstreeks bij ons solliciteert.

Eventuele aanvullende vragen naar aanleiding van deze vacature kun je ook aan Ypie Oenema stellen via tel.: 0513 52 13 00.