Vacature Monteur

Datum
Functietitel
Vacature Monteur
Aantal uren
fulltime

Monteur

Ben jij een monteur in hart en nieren? Wij zijn op zoek naar een breed inzetbare monteur op gebied van hoogwaardige machines en apparaten voor attractieparken, kermis en op gebied van boothandling, waarbij elektrotechniek, hydrauliek en mechaniek samenkomen. Je werkt aan indrukwekkende producten voor uiteenlopende projecten. Jij bent de vakman of -vrouw die precies werkt en hoge kwaliteit levert.  

Herken jij jezelf in het volgende?

De basis voor elke opdracht is de technische tekening. Van hieruit bouw je zeer diverse machines op, of breng je modificaties aan, op mechanisch, elektrotechnisch, hydraulisch en/of metaal technisch gebied. Mocht je van reizen houden: het is mogelijk dat je op locatie in binnen- en buitenland machines inbedrijf gaat stellen, repareren, of klant specifieke modificaties gaat uitvoeren. Dat is het mooie aan deze baan: steeds weer nieuwe uitdagingen.

Je werkt vaak zelfstandig, maar sommige opdrachten vragen om een flinke dosis teamwerk. De ene keer ben je sneller klaar met een opdracht dan de andere keer, bij ons is kwaliteit de maatstaf.

Wat neem je mee?

  • MBO 3 werkniveau;
  • Kennis en ervaring op mechanisch en elektrotechnisch gebied;
  • In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer;
  • Flexibiliteit en een enthousiaste instelling.

Wij bieden:

  • Een marktconform salaris. (CAO Klein Metaal);
  • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een no-nonsense en authentieke bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiingskansen;
  • Goede pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
  • Je gaat aan de slag bij een innovatief en internationaal bedrijf.

Wie zijn wij?

K.I.G. Heerenveen b.v. is een machinefabriek die gespecialiseerd is in vervaardigen van klantspecifieke machines voor o.a. boothandling, attractieparken en kermis. Zowel enkelstuks als ook in kleine seriegrootte, waarbij diverse technieken worden gecombineerd.

Zo bestaan er binnen het bedrijf verschillende disciplines namelijk staalbouw, verspanen, assemblage, hydrauliek en elektrotechniek. Het eindproduct wordt Turn Key afgeleverd.

Bij K.I.G. Heerenveen b.v. wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit, duurzaamheid en gebruikersgemak. Bij de productie wordt veelvuldig samengewerkt met diverse keuringsinstanties waaronder de TÜV.

K.I.G. Heerenveen b.v. is een flexibele organisatie waarbij de communicatielijnen tussen ontwerpafdeling, bedrijfsleiding en productie kort zijn gebleven, waardoor men adequaat kan inspelen op wensen van de opdrachtgevers.

Enthousiast geworden?

Dan komen we graag met je in contact. Solliciteer dan zo snel mogelijk op deze vacature door je gegevens, CV en motivatie te sturen aan: vacatures@kig.nl t.a.v. Ypie Oenema. Wij waarderen het zeer als je zelf rechtstreeks bij ons solliciteert.

Eventuele aanvullende vragen naar aanleiding van deze vacature kun je ook aan Ypie Oenema stellen via tel.: 0513 52 13 00.